Door Petra ’t Hoen op 16 mei 2016

Zwartboek Connexxion is aangeboden aan Provincie Zuid-Holland

Woensdag 11 mei  heeft de Korendijkse PvdA’er René Krabbe bij de Provinciale Staten in Den Haag wederom aandacht gevraagd voor de voortdurende problemen met het busvervoer in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee.

 

 


Den Haag

De problemen met de concessie van vervoersmaatschappij Connexxion die vanaf december 2015 loopt, is al menigmaal reden geweest om Den Haag te bezoeken.

Enquête
Veel reizigers uit de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee hebben de uitgeschreven enquête van de PvdA ingevuld. De 350 reacties uit de regio hebben geleid tot een zwartboek dat aangeboden is aan de politici.  De ingesproken tekst van René Krabbe kunt u hier nog eens lezen.

Evaluatie
De behandeling van het betreffende agendapunt is op video vastgelegd.
Klik hier voor de videoregistratie. Het agendapunt over de evaluatie van de concessie-overgang van Arriva naar Connexxion begint na 20 minuten.

Klachtenrapportage
Voorzitter van de Statencommissie V&M, mevrouw Ria Oosterop-van Leussen, heeft symbolisch de digitale klachtenrapportage over het openbaar vervoer in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee in ontvangst genomen van René Krabbe. Het digitale ‘zwartboek’ zal binnenkort op deze website worden gepubliceerd.

Petra ’t Hoen

Petra ’t Hoen

Portefeuille Sociale Zaken en welzijn, WMO, Cultuur, Participatiewet, Inburgering, werkgeverscommissie Mijn naam is Petra ’t Hoen en ik ben, naast moeder van vier kinderen, directeur van twee basisscholen. Vanuit een grote betrokkenheid bij de maatschappij om me heen probeer ik mijn steentje bij te dragen in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.  Ik ben een groot voorstander van het

Meer over Petra ’t Hoen