Door PvdA-fractie op 5 maart 2021

PvdA tekent motie afvalinzameling

CDA, ChristenUnie, Eiland van vrijheid en de Partij van de Arbeid dienden op 4 maart 2021 een motie in met het verzoek de mogelijkheid voor scholen, kerken en verenigingen om een bijdrage te leveren aan het inzamelen van grondstoffen en restafval voort te zetten.

Brief college
Aanleiding van de motie was een informatieve brief van het college over het afbouwen van de speciale subsidieregeling voor het inzamelen van oud papier en karton.
Deze brief riep veel reacties op van de raadsleden.  Na een emotioneel debat werd de motie in stemming gebracht. Dertien raadsleden stemden voor de motie en dertien tegen. Drie raadsleden waren afwezig. In de volgende raadsvergadering wordt opnieuw over de motie gestemd.

Lees hier de motie inzameling oud papier

PvdA-fractie

PvdA-fractie

Tijdens de installatieraadsvergadering op woensdag 30 maart 2022 werden de leden van de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. De raadsvergadering werd gehouden in het bestuurscentrum Het Rondeel. Eenendertig leden werden geïnstalleerd. De fractie van de Partij van de Arbeid bestaat uit twee leden: Petra ’t Hoen en Cees Grinwis  

Meer over PvdA-fractie