Politiek café in Stellendam

Door Petra ’t Hoen op 27 april 2024

Op woensdagavond vond het politiek café van de Pvda Goeree-Overflakkee dit keer plaats in Stellendam. Iedereen is welkom om even binnen te lopen en mee te praten over de gemeentepolitiek.

Bijeenkomst met jong en oud
De bijeenkomst in het Haegse Huus is goed bezocht door jong en oud. Tijdens de bijeenkomst werd uitgebreid gesproken over woningbouw en de behoefte aan betaalbare huizen voor jongeren in de gemeente. Betaalbaar bouwen is een topprioriteit van de lokale Pvda. De renovatie van de voetbalvereniging is besproken,  evenals de wensen voor een padelbaan bij de tennisvereniging. Daarnaast werd gediscussieerd over de problematiek rondom de afvalzakken en mogelijke oplossingen hiervoor. De aanwezigen zorgden voor levendige discussies.

De raadsleden Cees Grinwis en Petra ’t Hoen nemen de informatie graag mee terug de politiek in.

Petra ’t Hoen

Petra ’t Hoen

Mijn naam is Petra ’t Hoen en ik ben, naast moeder van vier kinderen, directeur van twee basisscholen. Vanuit een grote betrokkenheid bij de maatschappij om me heen probeer ik mijn steentje bij te dragen in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.  Ik ben een groot voorstander van het al sinds jaar&dag streven van de PvdA naar

Meer over Petra ’t Hoen