Door Cees Grinwis op 24 november 2016

Portret van een politicus

Groot Goeree-Overflakkee publiceert regelmatig de rubriek “Portret van een politicus”. Lees het interview met Cees Grinwis, raadslid voor de PvdA afdeling Goeree-Overflakkee. (Interview door: Dorien Kickert)

 


“Dagelijks houden de politieke fracties zich bezig met het besturen van onze gemeente. De gemeenteraadsleden lezen dikke rapporten en vergaderen veel en lang. En dat alles voor een vergoeding die niet helemaal in verhouding staat tot de vele uren werk die er in gestoken worden. Wat drijft toch die mensen om dit werk te willen doen? Hoe kwamen zij ooit in de politiek terecht en willen zij bij de volgende verkiezingen hier mee doorgaan? Wat bieden zij de burger die zij vertegenwoordigen?”

Klik op de link Interview met Cees Grinwis en lees het hele interview.

Foto: Jacquelien Wielaard

Bewaren

Bewaren

Cees Grinwis

Cees Grinwis

Portefeuille Ruimtelijke ordening, grondbeleid, toerisme, recreatie, visserij, kernen west ”De PvdA staat voor luisteren en betrekken van de burger bij de politiek” Ik ben Cees Grinwis en werkzaam als souschef. Verder ben ik voorzitter van de landelijke OR van het bedrijf waar ik werkzaam ben. Ook ben ik voorzitter van de huurdersvereniging van de woningbouwvereniging.

Meer over Cees Grinwis