Door Hannie Vermeulen op 15 oktober 2016

Bestuurszaken

(van de secretaris) Onze voorzitter, Hannie Stuurman gaat ons aan het eind van dit jaar verlaten. Dat betekent dat wij op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter. Daarnaast is het zeer wenselijk dat het afdelingsbestuur uitgebreid wordt. Wij willen dan ook een dringend beroep op u doen.

Onze partij heeft bestuursleden nodig die meedenken over het organiseren van de verkiezingen, het organiseren van acties rondom politieke speerpunten en om onze fractie in de gemeenteraad te ondersteunen met hand- en spandiensten. Er moet in 2018 een nieuwe kandidatenlijst komen en wij vinden dat wij als partij in deze regio op een goede manier vertegenwoordigd moeten zijn.

Wij kunnen dat niet zonder u
Graag horen wij zo snel mogelijk een reactie van een ieder die geïnteresseerd is. Neem contact op met de secretaris,  Hannie Vermeulen, hannie.v@planet.nl, of via het e-mailadres van de afdeling goeree-overflakkee@pvda.nl. In november van dit jaar willen wij tijdens de Algemene Ledenvergadering met u een nieuwe voorzitter kiezen en installeren.

Wij horen graag van u
Verder willen wij u wijzen op het feit dat u digitaal uw mening kunt doorgeven over landelijke items via de website van de partij en dat u mee kunt stemmen op congressen. Thuis of ergens anders. Zolang u maar online bent. Dit is een grote verandering, omdat eerder alleen congresafgevaardigden een stem tijdens de congressen hadden. Een democratische verandering te danken aan het digitale tijdperk.

Met hartelijke groet,

Hannie Vermeulen
Secretaris

Bewaren