PvdA Goeree-Overflakkee kiest Jaap Willem Eijkenduijn als lijsttrekker

Door PvdA-bestuur op 6 juli 2017

Op 5 juli jl. heeft de algemene ledenvergadering van de Partij van de Arbeid Goeree-Overflakkee Jaap Willem Eijkenduijn unaniem als lijsttrekker gekozen. Hiermee is tevens de start gegeven voor de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

 

Jaap Willem Eijkenduijn is op dit moment fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, ondernemer en bestuurder van de Stichting Energieke Regio. Hij is 55 jaar, getrouwd en vader van een zoon. Hij bedrijft politiek vanuit een bewogen betrokkenheid en met passie.

De Partij van de Arbeid doet als lokale progressieve partij op 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De definitieve kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zullen in oktober van dit jaar worden vastgesteld.

foto: Interim-voorzitter Jans Hoving van de PvdA Goeree-Overflakkee feliciteert Jaap Willem Eijkenduijn met zijn verkiezing als lijsttrekker.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

PvdA-bestuur

PvdA-bestuur

Voorzitter: René Bos Secretaris: Dorien Kickert Penningmeester: George Grootens Bestuurslid: Jans Hoving Bestuurslid: Janneke Padmos Bestuurslid: Frank Boerboom

Meer over PvdA-bestuur