Door Petra ’t Hoen op 2 oktober 2016

Portret van een politicus

Groot Goeree-Overflakkee publiceert regelmatig de rubriek “Portret van een politicus”. Lees het interview met Petra ’t Hoen, raadslid voor de PvdA afdeling Goeree-Overflakkee. (Interview door: Dorien Kickert)

 

 

“Dagelijks houden de politieke fracties zich bezig met het besturen van onze gemeente. De gemeenteraadsleden lezen dikke rapporten en vergaderen veel en lang. En dat alles voor een vergoeding die niet helemaal in verhouding staat tot de vele uren werk die er in gestoken worden. Wat drijft toch die mensen om dit werk te willen doen? Hoe kwamen zij ooit in de politiek terecht en willen zij bij de volgende verkiezingen hier mee doorgaan? Wat bieden zij de burger die zij vertegenwoordigen?”

Klik op de link Interview met Petra ’t Hoen en lees het hele interview.

Foto: Jacquelien Wielaard

Bewaren

Petra ’t Hoen

Petra ’t Hoen

Portefeuille Sociale Zaken en welzijn, WMO, Cultuur, Participatiewet, Inburgering, werkgeverscommissie Mijn naam is Petra ’t Hoen en ik ben, naast moeder van vier kinderen, directeur van twee basisscholen. Vanuit een grote betrokkenheid bij de maatschappij om me heen probeer ik mijn steentje bij te dragen in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.  Ik ben een groot voorstander van het

Meer over Petra ’t Hoen