Door Peter Keuker op 6 december 2016

Portret van een politicus

Groot Goeree-Overflakkee publiceert regelmatig de rubriek “Portret van een politicus”. Lees het interview met Peter Keuker, raadslid voor de PvdA afdeling Goeree-Overflakkee. (Interview door: Dorien Kickert)

 


“Dagelijks houden de politieke fracties zich bezig met het besturen van onze gemeente. De gemeenteraadsleden lezen dikke rapporten en vergaderen veel en lang. En dat alles voor een vergoeding die niet helemaal in verhouding staat tot de vele uren werk die er in gestoken worden. Wat drijft toch die mensen om dit werk te willen doen? Hoe kwamen zij ooit in de politiek terecht en willen zij bij de volgende verkiezingen hier mee doorgaan? Wat bieden zij de burger die zij vertegenwoordigen?”

Klik op de link interview met Peter Keuker en lees het hele interview.

Foto: Jacquelien Wielaard

Bewaren

Peter Keuker

Peter Keuker

Portefeuille Jeugdzorg, Onderwijs, Accommodatie- & Subsidiebeleid Mijn naam is Peter Keuker, werkzaam als directeur in het basisonderwijs. Mijn aandacht gaat vooral uit naar de dingen die dicht bij ons staan: de buurt, de straat, het gezin, de zorg, de school, de vereniging, het buurthuis, de winkelvoorziening, het personenvervoer. Ik vind dat ouderen en gehandicapten volop

Meer over Peter Keuker