Door Jaap Willem Eijkenduijn op 19 oktober 2016

Portret van een politicus

Groot Goeree-Overflakkee publiceert regelmatig de rubriek “Portret van een politicus”. Lees het interview met Jaap-Willem Eijkenduijn, fractievoorzitter voor de PvdA afdeling Goeree-Overflakkee. (Interview door: Dorien Kickert)

 


“Dagelijks houden de politieke fracties zich bezig met het besturen van onze gemeente. De gemeenteraadsleden lezen dikke rapporten en vergaderen veel en lang. En dat alles voor een vergoeding die niet helemaal in verhouding staat tot de vele uren werk die er in gestoken worden. Wat drijft toch die mensen om dit werk te willen doen? Hoe kwamen zij ooit in de politiek terecht en willen zij bij de volgende verkiezingen hier mee doorgaan? Wat bieden zij de burger die zij vertegenwoordigen?”

Klik op de link Interview met Jaap-Willem Eijkenduijn en lees het hele interview.

Foto: Jacquelien Wielaard

Bewaren

Bewaren

Jaap Willem Eijkenduijn

Jaap Willem Eijkenduijn

Portefeuille Economie, financiën, bestuur, water, energie, duurzaamheid, veiligheid, vertrouwenscommissie, kernen midden Ik ben Jaap Willem Eijkenduijn en ik ben ondernemer. Voor mij staat voorop, dat politiek betrouwbaar en integer moet zijn. Zonder deze eigenschappen, kunnen we nooit een goede vertegenwoordiging zijn van de bevolking. Besturen is voor mij ‘besturen met de rug naar het gemeentehuis’.

Meer over Jaap Willem Eijkenduijn