Door PvdA-bestuur op 12 januari 2018

Oproep straatteam en politiek café

Beste Partijgenoot,

2018 is een verkiezingsjaar en de campagne is al op gang. Spannend; nadat de PvdA in maart afgerekend werd op regeringsdeelname, wint de sociaaldemocratie gestaag het vertrouwen terug. Ook de constructieve oppositie van onze gemeenteraadsfractie, in de afgelopen periode, krijgt brede sympathie. Op 21 maart gaan we daarom oogsten.

Onze campagnestrategie is gebaseerd op het slim inzetten van krant en sociale media. Op die manier maken we onze boodschap bekend bij de mensen die overwegen links en sociaal te stemmen. Politiek blijft mensenwerk dus onze kandidaten bezoeken in de komende periode vele evenementen om onze boodschap over te brengen. Voor de eindsprint naar 21 maart willen we een beroep op jou doen; maak zichtbaar dat de PvdA op Goeree Overflakkee een partij is met een brede basis. We hoeven je nauwelijks te vertellen wat er van je gevraagd wordt, toch? Gesprekjes in winkelcentra e.d. kunnen twijfelaars over de streep trekken hun stem aan ons te geven. Als je positief reageert nemen we je op in de poule en neemt het campagneteam contact met je op over wat/waar/wanneer.

De PvdA luistert naar de burger, daarom starten we onze campagne met een politieke borrel. Op vrijdag 9 februari gaan we met politieke vrienden in gesprek waar het de komende jaren naar toe moet gaan op Goeree-Overflakkee. Vanaf 17.00 uur houden we ons politiek café in het Proeflokaal van Brouwerij Solaes aan de Oostdijk 36 in Sommelsdijk. Je bent van harte welkom (en de eerste is van ons).

Met vriendelijke groet,
Uw bestuur

PvdA-bestuur

PvdA-bestuur

George Grootens Hannie Vermeulen Martin van Opdorp Jans Hoving

Meer over PvdA-bestuur