Door Petra ’t Hoen op 3 januari 2013

ARRIVA reizigers vul nu de enquête in !

Reist u regelmatig/dagelijks met de bussen van Arriva ? Dan heeft u ongetwijfeld gehoord over de commotie die ontstaan is over de tariefswijziging bij Arriva.

Zorgwekkende signalen De commotie  is bij de Provincie Zuid-Holland niet onopgemerkt gebleven. Men denkt echter dat er voldoende oog is geweest voor de reiziger omdat er korting gekocht kan worden. De PvdA fractie krijgt echter veel zorgwekkende signalen van burgers op Goeree-Overflakkee over grote financiële gevolgen die niet met de korting ongedaan gemaakt kunnen worden.

Enquête Het is heel belangrijk dat wij goed in beeld brengen wat de consequenties zijn van het reizen op saldo voor de diverse ritten van Arriva. Het is daarom van groot belang dat u een kleine enquête invult zodat wij de uitkomsten hiervan aan Arriva en de Provincie Zuid Holland kunnen voorleggen. Klik hier voor de enquête.

Uitkomst enquête Bij voorbaat dank voor uw medewerking. De uitkomsten zullen wij binnenkort op deze website publiceren.

Petra ’t Hoen

Petra ’t Hoen

Portefeuille Sociale Zaken en welzijn, WMO, Cultuur, Participatiewet, Inburgering, werkgeverscommissie Mijn naam is Petra ’t Hoen en ik ben, naast moeder van vier kinderen, directeur van twee basisscholen. Vanuit een grote betrokkenheid bij de maatschappij om me heen probeer ik mijn steentje bij te dragen in de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee.  Ik ben een groot voorstander van het

Meer over Petra ’t Hoen